Lage bloeddruk behandelen op natuurlijke wijze

lage bloeddruk behandelen

Lage bloeddruk behandelen op natuurlijke wijze

Hoewel het natuurlijk meer voorkomt dat mensen last hebben van hypertensie, zijn er ook mensen die last hebben van hypotensie. Hypotensie ook wel beter bekend als een te lage bloeddruk.

Lage bloeddruk behandelen komt minder voor dan een hoge druk behandelen. Maar kan vaak ook voor evenveel problemen zorgen. Mensen met een te lage druk op de bloedvaten zullen sneller duizelig worden. Zeker tijdens het opstaan of na het zitten wanneer we rechtstaan.

Dit kan voor gevaarlijke situaties leiden in het verkeer en op het werk. Het is dus belangrijk dat we de lage bloeddruk behandelen.

Dit kunnen we doen door enkele aanpassingen door te voeren aan ons dieet.

Zout

Eerst en vooral kunnen weer meer zout eten. Let wel, we moeten hierbij ook zeker niet overdrijven. 6 gram wordt aanbevolen als een normale dosis. Ga daar dan ook niet ver over. Ander kunnen andere problemen gaan ontstaan. Wanneer je elke dag 6 tot 8 gram gaat innemen wanneer je de lage bloeddruk behandelen wilt, dan is dat voldoende.

Daarnaast zijn er een aantal kruiden die we kunnen gebruiken.

Zoethout

Het bekendste kruid die bekend staat om de druk in de bloedvaten te gaan verhogen heet zoethout. Daarnaast is het ook belangrijk voor de spijsvertering en om onze luchtwegen te reinigen.

Russische Ginseng

Russische ginseng is een adaptogeen die vaak gebruikt wordt om vermoeidheid tegen te gaan. Vermoeidheid is ook één van de symptomen wanneer we moeten een lage bloeddruk behandelen. Om die reden kan Russische ginseng ook helpen om de druk licht te gaan verhogen. Omdat het kruid werkt als een stimulerend middel.

Meidoorn

Een ander gekend middel tegen hoge druk is meidoorn. Wat de meeste mensen niet weten is dat we dit ook kunnen gebruiken wanneer we willen de lage bloeddruk behandelen. Omdat het bekend staat als een balansmiddel van onze druk in de bloedvaten. Om die reden zal het waar nodig, de druk opvoeren, en waar nodig de druk doen afnemen.

Bronnen:

naturelz.nl/lage-bloeddruk-behandelen/

About the author /


Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

code